П`ятниця, 26.04.2024, 08:41
Корисна порада
Меню сайту
Категорії розділу
Садівництво [44]
робота в саду
Город [26]
робота на городі та грядці
Господині [19]
поради для домашніх господинь
Природні ліки [26]
цілющі рослини, корисні рослини, народна медицина
Домашнє господарство [26]
поради господарям
Здоров'я [42]
корисні поради щодо нашого здоров'я, самопочутя, правильне харчування
Добавки [2]
шкідливі добавки Е
Різні [21]
різноманітні статті
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 408
Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі: 206
Показано матеріалів: 151-160
Сторінки: « 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 20 21 »

Пропонуємо кілька варіантів оновлення шкіряної куртки чи дублянки.
Вироби із шкіри можна обновити, потерши їх збитим яєчним білком. Забруднену шкіру рекомендується мити теплим некип'яченим молоком.
Колір шкірякої речі відновиться, якщо змастити її гліцерином.
Виробам із шкіри додасть блиску кавова гуща. Для цього гущу загорніть у вовняну або фланелеву ганчірку й енергійними рухами потріть шкіру.
Шкіряні вироби можна почистити водою із милом і нашатирним спиртом, а потім протерти ганчіркою, змоченою касторовою олією (можна і вазеліном або гліцерином).


Різні | Переглядів: 1341 | Додав: admin | Дата: 08.02.2010 | Коментарі (0)

Харчування забезпечує організм енергією, необхідною для процесів життєдіяльності. Відновлення клітин і тканин в організмі відбуваєтьсяза рахунок надходження з їжею пластичних речовин - білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінеральнихречовин. Крім того, їжа джерело утворення ферментів, гормонів та інших регуляторів обміну речовин в організмі.Правильне харчування, з урахуванням умов життя, праці, побуту забезпечує сталість внутрішнього середовища організму людини, діяльність різних органів і систем, гармонійний розвиток, високу працездатність.

Неправильне харчування призводить до появи багатьох захворювань внаслідок зниження захисних властивостей організму, порушує процеси обміну речовин, веде до передчасного старіння, зниження працездатності, може сприяти появі багатьох захворювань, в тому числі інфекційних, тому що ослаблений організм чутливий до негативних впливів.
Здоров'я | Переглядів: 4593 | Додав: admin | Дата: 20.01.2010 | Коментарі (0)

Є ряд продуктів, які ми дуже рідко або ніколи не купуємо. Пригадаємо хоч би ті овочі і фрукти, які наші мами і тата примушували їсти, а ми наполегливо відмовлялися. А шкода! Вони допомагають укріпити здоров'я без рецепту лікаря. Адже користь таких продуктів перевірена багаторічним застосуванням, а деяких - буквально століттями.

У топ списку - ківі. Цей екзотичний плід останніми роками став звичайним гостем на наших прилавках. Одне ківі в день покриває добову норму вітаміну С, який, як відомо, укріплює імунну систему, кровоносні судини, підвищує опірність організму всіляким інфекціям, допомагає організму боротися із стресом. Крім того, ківі містить багато магнію, мінеральних солей калію і клітковину, яка сприяє виведенню з організму холестерину і нормалізує травлення.


Здоров'я | Переглядів: 1452 | Додав: admin | Дата: 20.01.2010 | Коментарі (0)

Що ж це таке - «вітаміни». Адже, як говорять багато бабусь, «якщо вітамінів не видно, то, можливо, їх і не існує». Під вітамінами сучасна наука розуміє групи органічних сполук, необхідних в живленні нормального організму. Групи ці вельми різноманітні, але одночасні і досить прості. Вітамін С є типовим представником таких груп. По суті, він вдає із себе звичайну аскорбінову кислоту.

Навіщо ж він потрібний організму? Наука відповідає, що вітамін С використовується організмом для біохімічних окислювально-відновних процесів, а також сприяє утворенню дезоксирибонуклеїнової кислоти. Користь утворення ДНК в організмі очевидна. Але, окрім цього, вітамін С виконує і ряд інших корисних функцій в тілі людини.

Здоров'я | Переглядів: 993 | Додав: admin | Дата: 20.01.2010 | Коментарі (0)

Існують продукти, які не тільки не додають нам зайвих кілограмів, але і допомагають залишатися завжди в одній і тій же вазі, а то й спалюють зайві, накопичені жири.

Грейпфрут

Він знижує рівень інсуліну, а це, у свою чергу, знижує ваше бажання чого-небудь перекусити. Регулярне вживання з кожним прийомом їжі половини плоду грейпфрута або 150 гр. його соку може в середньому понизити вагу за 2 тижні на 2 кг. Сік грейпфрута можна змішувати з соком апельсина і лимона. Це додатково буде укріплювати ваш імунітет і очищати організм від шлаків.

Зелений чай

Він запобігає утворенню ракових клітин. Допомагає запобігти виникненню серцево-судинних захворювань. Благополучно впливає на процеси метаболізму в організмі. Випиваючи 5 чашок зеленого чаю в день, ви втрачаєте 70-80 калорій.
Здоров'я | Переглядів: 1420 | Додав: admin | Дата: 20.01.2010 | Коментарі (0)

Для того щоб мати ідеальну фігуру та міцне здоров'я у будь-якому віці, необхідно навчитися правильно організовувати своє харчування


Двадцять і...
Стратегічне планування. Норма калорій – 2000 в день. Чудовий метаболізм дозволяє легко скидати вагу, але не треба забувати, що і набирається вага теж швидкими темпами. Гормональний фон ще не сформувався остаточно, як і скелет організму. А значить, існує потреба у всьому спектрі поживних речовин, вітамінів і мікроелементів. Тому двадцятирічним не варто експериментувати з монодієтами, хіба що один раз на тиждень.
Укріплюємо оборону. Проблемою в цей період є недостатня кількість заліза. Це означає, що в меню обов'язково треба включати джерела цього мікроелементу: свинячу печінку, яєчні жовтки, устриці, горіхи, спаржу. Одне з головних завдань зараз – підготовка до пологів, отже, в організмі має бути досить фолієвой кислоти. Знайти її найпростіше в бобах, наприклад, в квасолі...
Здоров'я | Переглядів: 1123 | Додав: admin | Дата: 20.01.2010 | Коментарі (0)

Дослідники із США радять жінкам, які мріють про дитину, дотримуватися певної дієти і здорового способу життя. Учені вважають, що, в більшості випадків, безпліддю, яке виникає через порушення овуляції у здорових жінок, можна запобігти за допомогою правильного харчування і здорових звичок.

«Жінки повинні мати на увазі, що харчування і спосіб життя дуже впливають на здатність зачаття», - говорить автор роботи Jorge E. Chavarro (Harvard School of Public Health, Бостон, США).

Здоров'я | Переглядів: 1540 | Додав: admin | Дата: 20.01.2010 | Коментарі (0)

Супутником сирого погреба є грибок. Він здатен знищувати навіть штукатурку на стінах та цеглу, не кажучи навіть про дерев'яні конструкції, котрі у таких умовах витримують менше року.лікувати сховище допоможе обкуруювання сіркою. Застосовують його тоді, коли льох вільний від продутків. Перш за все, щіткою очистіть від плісняви стіни, стелажі тощо. Відтак у центру погреба на розпечене вугілля слід поставити банячок із сіркою. при цьому закривають усі люки та щільно зачиняють двері. Так приміщення треба витримати протягом кількох годин.

    Домашнє господарство | Переглядів: 1571 | Додав: admin | Дата: 18.01.2010 | Коментарі (0)

    Хочете, щоб у вас виходили найсмачніші пельмені, пироги й торти? Тоді запамятайте:

    • Замішуючи тісто для пирогів, булочок, рулетів борошно сипте в рідину. Для млинців, оладок, бісквіта, смизу - рідину вливайе в борошно.
    • Прісне тісто замішують густіше, ніж дріжджове. Якщо покласти у нього кілька яєць, а рідини додати менше, то сформовані з них пельмені або вареники не розвариватимуться при варінні. Чим тонше розкачати прісне тісто, тим вдаліші вироби з нього.
    • Листкове тісто після замішування обовязково потримайте на холоді не менши години.
    • Не треба змащувати перед випічкою край виробів з листкового тіста збитим яйцем. Липкі краї не дадуть йому піднятися.
    • Деко для випічки листквого тіста не змащують жиром, можна змочити їх водою.

      Господині | Переглядів: 1519 | Додав: admin | Дата: 18.01.2010 | Коментарі (0)

      Пропоную за допомогою стародавніх рецептів по-новому поставитися до "лиходійки" і взяти з неї користь. 


      • Щоб солоні огірки збереглися без консервації, у розчин додайте горілки: 200 мл на 1 л розчину.
      • Щоб банки з домашніми заготівлями не вибухали, при консервації влийте в них 20 мл горілки.
      • Щоб олія не гірчила, додайте до неї трохи горілки ( 2 ст. ложки на літр олії).
      • Якщо варите тверде м'ясо, після зняття піни влийте в бульйон горілки з розрахунку 1 столова ложка горвки на 400 г м'яса. М'ясо вийде смачним, а смаку гірлки не відчуєте.

      Господині | Переглядів: 1664 | Додав: admin | Дата: 18.01.2010 | Коментарі (0)




      Пошук

      Друзі сайту
        Афоризми, смс, прикмети

      Найкращі аватари

      Найкращі Українські смс


      Copyright MyCorp © 2024

      Зробити безкоштовний сайт з uCoz