Варто знати: корсть від горілки - Господині - Корисні поради, замітки, рецепти
Неділя, 11.12.2016, 03:18
Корисна порада
Меню сайту
Категорії розділу
Садівництво [44]
робота в саду
Город [26]
робота на городі та грядці
Господині [19]
поради для домашніх господинь
Природні ліки [26]
цілющі рослини, корисні рослини, народна медицина
Домашнє господарство [26]
поради господарям
Здоров'я [42]
корисні поради щодо нашого здоров'я, самопочутя, правильне харчування
Добавки [2]
шкідливі добавки Е
Різні [21]
різноманітні статті
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 405
Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Статті » Господині

Варто знати: корсть від горілки

Пропоную за допомогою стародавніх рецептів по-новому поставитися до "лиходійки" і взяти з неї користь. 


  • Щоб солоні огірки збереглися без консервації, у розчин додайте горілки: 200 мл на 1 л розчину.
  • Щоб банки з домашніми заготівлями не вибухали, при консервації влийте в них 20 мл горілки.
  • Щоб олія не гірчила, додайте до неї трохи горілки ( 2 ст. ложки на літр олії).
  • Якщо варите тверде м'ясо, після зняття піни влийте в бульйон горілки з розрахунку 1 столова ложка горвки на 400 г м'яса. М'ясо вийде смачним, а смаку гірлки не відчуєте.


 









Категорія: Господині | Додав: admin (18.01.2010)
Переглядів: 1174 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0




Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Пошук

Друзі сайту
  Афоризми, смс, прикмети

Найкращі аватари

Найкращі Українські смс


Copyright MyCorp © 2016

Зробити безкоштовний сайт з uCoz