Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
Щоб не отруїтися ...
Прості правила зберігання і приготування їжі домопожуть не допустити харчового отруєння або алергічної реакції.
- Вирушивши за покупками, м'ясні й молочні продукти купуйте в останню чергу, а прийшовши додому, відразу ж покладіть їх у холодильник
- Продукти, які швидко псуються, беріть у невеликій кількості.
- М'ясо і тушки куней тримати в первинній упаковці не більше 1-2 днів. Якщо кладете продукти у морозильник, щільно упакуйте й поставте дату.
- Дістаючи із морозилки м'ясо, використовуйте, по можливості, перш за все те, що було куплено раніше.
- Ніколи не розморожуйте продуктів на столі. Робіть це у холодильнику чи в мікрохвильовій пічці, якщо дуже поспішаїте - в теплій воді.
- Намагайтесь не готувати багато їжі зазделегідь, а якщо сістимете вчорашню їжу, розігрійте її до високої температури, щоб знищити бактерії.
- Воду потрібно кип'ятити, а в польових умовах знезаражувати йодом (10 крапельна 1 літр води).
- Довіряйте своїм очам і носу: якщо не подобається запах і вигляд продукту ао страви, викидайте їх.
 
|
Категорія: Здоров'я | Додав: admin (07.06.2010)
|
Переглядів: 1536
| Рейтинг: 0.0/0 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|
|
|
|
|