Четвер, 21.11.2024, 14:06
Корисна порада
Меню сайту
Категорії розділу
Садівництво [44]
робота в саду
Город [26]
робота на городі та грядці
Господині [19]
поради для домашніх господинь
Природні ліки [26]
цілющі рослини, корисні рослини, народна медицина
Домашнє господарство [26]
поради господарям
Здоров'я [42]
корисні поради щодо нашого здоров'я, самопочутя, правильне харчування
Добавки [2]
шкідливі добавки Е
Різні [21]
різноманітні статті
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 408
Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Статті » Здоров'я

Щоб не отруїтися ...
Прості правила зберігання і приготування їжі домопожуть не допустити харчового отруєння або алергічної реакції.
  • Вирушивши за покупками, м'ясні й молочні продукти купуйте в останню чергу, а прийшовши додому, відразу ж покладіть їх у холодильник
  • Продукти, які швидко псуються, беріть у невеликій кількості.
  • М'ясо і тушки куней тримати в первинній упаковці не більше 1-2 днів. Якщо кладете продукти у морозильник, щільно упакуйте й поставте дату.
  • Дістаючи із морозилки м'ясо, використовуйте, по можливості, перш за все те, що було куплено раніше.
  • Ніколи не розморожуйте продуктів на столі. Робіть це у холодильнику чи в мікрохвильовій пічці, якщо дуже поспішаїте - в теплій воді.
  • Намагайтесь не готувати багато їжі зазделегідь, а якщо сістимете вчорашню їжу, розігрійте її до високої температури, щоб знищити бактерії.
  • Воду потрібно кип'ятити, а в польових умовах знезаражувати йодом (10 крапельна 1 літр води).
  • Довіряйте своїм очам і носу: якщо не подобається запах і вигляд продукту ао страви, викидайте їх.


 









Категорія: Здоров'я | Додав: admin (07.06.2010)
Переглядів: 1536 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0




Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Пошук

Друзі сайту
  Афоризми, смс, прикмети

Найкращі аватари

Найкращі Українські смс


Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz