П`ятниця, 19.04.2024, 21:54
Корисна порада
Меню сайту
Категорії розділу
поради Господині [38] Городникам [6]
садіння, вирощування, догляд, збирання урожаю та інша корисна інформація при роботі на грядці та городі
По дому [6]
поради по дому, господарству
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 408
Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Дошка оголошень » Поради одним рядком

поради Господині [38] Городникам [6]
садіння, вирощування, догляд, збирання урожаю та інша корисна інформація при роботі на грядці та городі
По дому [6]
поради по дому, господарству

У розділі оголошень: 48
Показано оголошень: 21-40
Сторінки: « 1 2 3 »

Лимонний сік не дасть шматочкам яблука у фруктовому салаті мати неапетитний коричневий відтінок, а простіше кажучи - окислюватися.
поради Господині | Переглядів: 865 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Якщо шматочок лимону посипати сіллю і протерти ним поверхні мідного посуду, він засяє, як новий.
поради Господині | Переглядів: 1070 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Оцет не тільки ідеально замаринує м'ясо для шашлика, але й очистить кухлі від застарілих плям чаю і кави: у кухоль потрібно налити дві чайні ложки оцту залишити на кілька хвилин, вилити оцет з кухля і вимити миючим засобом.
поради Господині | Переглядів: 921 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Досить протягом 3 хвилин пожувати цибулю, щоб убити в роті всі бактерії.
поради Господині | Переглядів: 804 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

При чищенні слизької риби слід опустити пальці в сіль - це полегшить працю.
поради Господині | Переглядів: 851 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

При приготуванні страв з моркви потрібно враховувати, що каротин добре засвоюється, коли він розчинений в жирах, тому блюда з сирої моркви слід заправляти сметаною, майонезом.
поради Господині | Переглядів: 805 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

При вариві розсипчастих каш на воді крупу засипають у вже підсолену киплячу воду.
поради Господині | Переглядів: 685 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Клітковина і пектин, що містяться в овочах підсилюють перистальтику кишечника, сприяють виділенню шлункового соку.
поради Господині | Переглядів: 770 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Якщо Ви вирішили випекти пиріг з ягодами, не кладіть в начинку цукор. Зробіть тісто солодшим, а готовий пиріг посипте цукровою пудрою.
поради Господині | Переглядів: 748 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Після очищення і нарізання цибулі, часнику, оброблення оселедця натріть руки сіллю, а потім вимийте. Неприємний запах зникне.
поради Господині | Переглядів: 659 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Білок краще збивається, якщо додати в нього декілька крапель холодної води і щіпку солі.
поради Господині | Переглядів: 763 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Шкіра рук стане білою, якщо натерти її теплим картопляним пюре, приготовленим на молоці.
поради Господині | Переглядів: 737 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб смажене м'ясо вийшло дійсно смачним і не втратило своєї поживності, не соліть його задовго до теплової обробки.
поради Господині | Переглядів: 739 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Відбивні і шніцелі виходять м'якшими, якщо за пару годин до смаження їх змастити сумішшю оцту та рослинної олії.
поради Господині | Переглядів: 669 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб легко нарізати красиві тонкі шматочки свіжого хліба, потрібно нагріти ніж на печі або опустити його на пару хвилин в окріп.
поради Господині | Переглядів: 679 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Петрушка, кріп, м'ята зберігаються свіжими протягом декількох днів навіть у найбільшу спеку, якщо їх зберігати в щільно закритому, повністю сухому посуді. Але простежте, щоб зелень теж була сухою.
поради Господині | Переглядів: 651 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб м'ясо було соковитим, не пригоряло та не висихало, поставте в духовку, де воно смажиться, бляшану банку з водою.
поради Господині | Переглядів: 653 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб зберегти корисні речовини та вітаміни під час готування їжі, то при готуванні помішуйте їжу лише дерев'яною ложкою.
поради Господині | Переглядів: 767 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб повернути зелені свіжість, потрібно покласти її на годину в холодну воду, до якої додана столова ложка оцту.
поради Господині | Переглядів: 686 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

За три тижні до збирання цибулі-ріпки всі роботи по догляду за нею припиняються, інакше посилюється ріст зелені цибулі і припиняється її дозрівання. Цибулю-ріпку збирають відразу після того як поляже її пір'я. Якщо залишити її в землі - збільшиться небезпека захворювання. Якщо вже так трапилося, то можна оздоровити цибулю, знімаючи шар за шаром цибулиння поки цибуля стане чистою. У процесі зберігання цибуля покриєтьс ятонким сухим шаром.
Городникам | Переглядів: 844 | Дата: 10.09.2010 | Коментарі (0)

1-20 21-40 41-48
Пошук

Друзі сайту
  Афоризми, смс, прикмети

Найкращі аватари

Найкращі Українські смс


Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz