П`ятниця, 26.04.2024, 17:09
Корисна порада
Вітаю Вас
Гість
|
RSS
Головна
|
Реєстрація
|
Вхід
Меню сайту
Головна сторінка
Каталог статей
Поради одним рядком
Інформація про сайт
Гостьова книга
Категорії розділу
поради Господині
[38]
Городникам
[6]
садіння, вирощування, догляд, збирання урожаю та інша корисна інформація при роботі на грядці та городі
По дому
[6]
поради по дому, господарству
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Результати
|
Архів опитувань
Всього відповідей:
408
Статистика
Онлайн всього:
1
Гостей:
1
Користувачів:
0
Форма входу
Логін:
Пароль:
запам'ятати
Забув пароль
|
Реєстрація
Головна
»
Дошка оголошень
»
Поради одним рядком
»
поради Господині
03.11.2010, 18:44
Деякі сорти копчених ковбас важко почитисти від шкірочки, тому таку ковбасу треба покласти на півхвилини у холодну воду, пілся цього шкірку содна зняти без сосбливих зусиль.
1
2
3
4
5
Додав:
admin
|
Переглядів:
950
| Рейтинг:
0.0
/
0
Всього коментарів:
0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація
|
Вхід
]
Пошук
Друзі сайту
 
Афоризми, смс, прикмети
Найкращі аватари
Найкращі Українські смс
Copyright MyCorp © 2024
Зробити
безкоштовний сайт
з
uCoz