Четвер, 25.04.2024, 12:32
Корисна порада
Меню сайту
Категорії розділу
поради Господині [38] Городникам [6]
садіння, вирощування, догляд, збирання урожаю та інша корисна інформація при роботі на грядці та городі
По дому [6]
поради по дому, господарству
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 408
Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Дошка оголошень » Поради одним рядком » поради Господині

У категорії оголошень: 37
Показано оголошень: 1-20
Сторінки: 1 2 »


Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Дверцята духовки мийте теплою водою і нейтральним мийним засобом без абразивів. Деталі з алюмінію чистять ганчіркою, змоченою олією, а потім промивають мийним засобом, який не містить спирту.
поради Господині | Переглядів: 10416 | Дата: 10.03.2013 | Коментарі (1)

Нержавіюча сталь миється легко. Але якщо на ній з'явилися темні плями, не намагайтеся позбутися їх за допомогою жорсткої щітки, губки або мийними засобами - замість темних плям ви отримаєте матові. Знайдіть у продажі спеціальні засоби для чищенні нержавіючої сталі.

поради Господині | Переглядів: 817 | Дата: 10.03.2013 | Коментарі (0)

Емальовані та хромовані поверхні достатньо промити тепловою водою із милом  або будь-яким мийним засобом, що не містить абразивів. Не використовуйте засоби для чищення посуду.
поради Господині | Переглядів: 852 | Дата: 10.03.2013 | Коментарі (0)

Додайте у сільницю трохи крохмалю або рису - сіль не відсиріє.
поради Господині | Переглядів: 789 | Дата: 10.03.2013 | Коментарі (0)

Щоб у рисовій крупі не завелися жучки, покладіть у неї кілька металевих кришечок від пляшок.
поради Господині | Переглядів: 764 | Дата: 10.03.2013 | Коментарі (0)

Скляний посуд блищатиме, якщо його помити теплим розчином солі.

поради Господині | Переглядів: 847 | Дата: 10.03.2013 | Коментарі (0)

Щоб відбивні котлети чи шницелі стали м'ягшими, змастіть їх сумішшю оцту та олії, залиште на 1-2 год, після чого смажте.
поради Господині | Переглядів: 1137 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (0)

Печінка стане дуже смачною, якщо перед готуванням її потримати протягом 2-3 год. у холодному молоці.
поради Господині | Переглядів: 961 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (0)

Печінка стане дуже смачною, якщо перед готуванням її потримати протягом 2-3 год. у холодному молоці.
поради Господині | Переглядів: 967 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (0)

З печінки легко зняти плівку, якщо заздалегідь опустити її на хвилину у гарячу воду.
поради Господині | Переглядів: 1000 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (0)

Сосиски не потріскають якщо їх покласти у холодну підсолену воду і лише нагрівати до кипіння, але не кип'ятити.
поради Господині | Переглядів: 965 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (0)

Сосискине потріскають якщо їх поксласти у холодну підсолену воду і лише нагрівати ко кипіння, але не кип'ятити.
поради Господині | Переглядів: 1089 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (0)

Деякі сорти копчених ковбас важко почитисти від шкірочки, тому таку ковбасу треба покласти на півхвилини у холодну воду, пілся цього шкірку содна зняти без сосбливих зусиль.
поради Господині | Переглядів: 948 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (0)

Якщо копчену ковбасу занурити у міцний розчин солі, то це вбереже її від появи цвілі під час зберігання
поради Господині | Переглядів: 946 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (0)

Лимонний сік не дасть шматочкам яблука у фруктовому салаті мати неапетитний коричневий відтінок, а простіше кажучи - окислюватися.
поради Господині | Переглядів: 866 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Якщо шматочок лимону посипати сіллю і протерти ним поверхні мідного посуду, він засяє, як новий.
поради Господині | Переглядів: 1071 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Оцет не тільки ідеально замаринує м'ясо для шашлика, але й очистить кухлі від застарілих плям чаю і кави: у кухоль потрібно налити дві чайні ложки оцту залишити на кілька хвилин, вилити оцет з кухля і вимити миючим засобом.
поради Господині | Переглядів: 922 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Досить протягом 3 хвилин пожувати цибулю, щоб убити в роті всі бактерії.
поради Господині | Переглядів: 805 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

При чищенні слизької риби слід опустити пальці в сіль - це полегшить працю.
поради Господині | Переглядів: 852 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

При приготуванні страв з моркви потрібно враховувати, що каротин добре засвоюється, коли він розчинений в жирах, тому блюда з сирої моркви слід заправляти сметаною, майонезом.
поради Господині | Переглядів: 807 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

1-20 21-37
Пошук

Друзі сайту
  Афоризми, смс, прикмети

Найкращі аватари

Найкращі Українські смс


Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Интернет библиотека Книжка.info