Запаси на зиму: температурний режим для зберігання консервів - Господині - Корисні поради, замітки, рецепти
Неділя, 04.12.2016, 23:18
Корисна порада
Меню сайту
Категорії розділу
Садівництво [44]
робота в саду
Город [26]
робота на городі та грядці
Господині [19]
поради для домашніх господинь
Природні ліки [26]
цілющі рослини, корисні рослини, народна медицина
Домашнє господарство [26]
поради господарям
Здоров'я [42]
корисні поради щодо нашого здоров'я, самопочутя, правильне харчування
Добавки [2]
шкідливі добавки Е
Різні [21]
різноманітні статті
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 405
Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Статті » Господині

Запаси на зиму: температурний режим для зберігання консервів

Оптимальна температура для зберігання практично всіх консервів - близько нуля градусів.

Чому саме така? Та тому, що консерви і маринади замерзають за температури мінус 2-3 градуси, а солодкі кампоти при 5-6 градусах. Певною мірою морозостікості надают  їм сіль та цукор. Замерзаючи, овочеві консерви, маринади та компоти втрачають значну частину свої корисних властивостей і навіть можуть зіпсувтаися.

А от варення витримує до мінус 30 градусів. Наіть якщо воно і замерзне, то пілся розморожування не втрачає своїх поживних якостей.

Не рекомендується піддавати заморожувнню мариновані огірки та засолені гриби. Якщо вони все-таки замерзнуть, то розморожувати їх можна буде тільки один раз - перед вживанням.

Загалом більшість правильно приготовлених консервів добре зберігаються за кімнатної температури, не змінюючи ні смакових ні інших якостей.

 









Категорія: Господині | Додав: admin (29.11.2009)
Переглядів: 1153 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0




Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Пошук

Друзі сайту
  Афоризми, смс, прикмети

Найкращі аватари

Найкращі Українські смс


Copyright MyCorp © 2016

Зробити безкоштовний сайт з uCoz