П`ятниця, 19.04.2024, 02:26
Корисна порада
Меню сайту
Категорії розділу
Садівництво [44]
робота в саду
Город [26]
робота на городі та грядці
Господині [19]
поради для домашніх господинь
Природні ліки [26]
цілющі рослини, корисні рослини, народна медицина
Домашнє господарство [26]
поради господарям
Здоров'я [42]
корисні поради щодо нашого здоров'я, самопочутя, правильне харчування
Добавки [2]
шкідливі добавки Е
Різні [21]
різноманітні статті
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 408
Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Статті » Господині

Щоб не псувалася квашена капуста.
 При неправильному заквашуванні чи зберіганні квашена капуста може зіпсуватися. Найчастіше вона розм'якшується, коли висока температура бродіння.
До того ж у капусти з'являється непритаманні їй присмак і запах (гіркота, затухлість), відбувається її ослизнення і гниття. У верхньому шарі, який межує з повітрям, особливо, якщо він хоча б нетривалий час залишається без росолу, квашена капуста починає темніти і у неї змінюється смак. Тому побурілий шар капусти знімають.
Окрім того, потрібно пам'ятати, як тільки капуста виявиться без росолу, відразу ж починає руйнуватися вітамін С, що добре зберігається в ній при квашенні, тому виймайте капусту з росолу слід безпосередньо перед подачею на стіл.
Якщо капустяний росіл зверху притрусити порошком із сухої гірчиці, на його поверхні не утвориться пліснява.
Застереження. З квашеною капустою повинні бути обережні ті, у кого підвищена кислотність і взагалі проблеми зі шлунком.

 









Категорія: Господині | Додав: admin (15.11.2010)
Переглядів: 3268 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0




Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Пошук

Друзі сайту
  Афоризми, смс, прикмети

Найкращі аватари

Найкращі Українські смс


Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz