Четвер, 25.04.2024, 02:17
Корисна порада
Меню сайту
Категорії розділу
поради Господині [38] Городникам [6]
садіння, вирощування, догляд, збирання урожаю та інша корисна інформація при роботі на грядці та городі
По дому [6]
поради по дому, господарству
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 408
Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Дошка оголошень » Поради одним рядком » поради Господині

У категорії оголошень: 37
Показано оголошень: 21-37
Сторінки: « 1 2


Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
При вариві розсипчастих каш на воді крупу засипають у вже підсолену киплячу воду.
поради Господині | Переглядів: 685 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Клітковина і пектин, що містяться в овочах підсилюють перистальтику кишечника, сприяють виділенню шлункового соку.
поради Господині | Переглядів: 772 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Якщо Ви вирішили випекти пиріг з ягодами, не кладіть в начинку цукор. Зробіть тісто солодшим, а готовий пиріг посипте цукровою пудрою.
поради Господині | Переглядів: 748 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Після очищення і нарізання цибулі, часнику, оброблення оселедця натріть руки сіллю, а потім вимийте. Неприємний запах зникне.
поради Господині | Переглядів: 660 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Білок краще збивається, якщо додати в нього декілька крапель холодної води і щіпку солі.
поради Господині | Переглядів: 765 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Шкіра рук стане білою, якщо натерти її теплим картопляним пюре, приготовленим на молоці.
поради Господині | Переглядів: 737 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб смажене м'ясо вийшло дійсно смачним і не втратило своєї поживності, не соліть його задовго до теплової обробки.
поради Господині | Переглядів: 740 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Відбивні і шніцелі виходять м'якшими, якщо за пару годин до смаження їх змастити сумішшю оцту та рослинної олії.
поради Господині | Переглядів: 670 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб легко нарізати красиві тонкі шматочки свіжого хліба, потрібно нагріти ніж на печі або опустити його на пару хвилин в окріп.
поради Господині | Переглядів: 680 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Петрушка, кріп, м'ята зберігаються свіжими протягом декількох днів навіть у найбільшу спеку, якщо їх зберігати в щільно закритому, повністю сухому посуді. Але простежте, щоб зелень теж була сухою.
поради Господині | Переглядів: 651 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб м'ясо було соковитим, не пригоряло та не висихало, поставте в духовку, де воно смажиться, бляшану банку з водою.
поради Господині | Переглядів: 655 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб зберегти корисні речовини та вітаміни під час готування їжі, то при готуванні помішуйте їжу лише дерев'яною ложкою.
поради Господині | Переглядів: 767 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Щоб повернути зелені свіжість, потрібно покласти її на годину в холодну воду, до якої додана столова ложка оцту.
поради Господині | Переглядів: 688 | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

Склянки стануть прозорими, якщо помити їх у холодній підсоленй воді.
поради Господині | Переглядів: 903 | Дата: 02.09.2010 | Коментарі (0)

Щоб зняти накип із стінок каструлі, можна прокип'ятити в ній воду з кратопляними лушпайками
поради Господині | Переглядів: 803 | Дата: 02.09.2010 | Коментарі (0)

Якщо затуплену тертку трішки потерти наждачним папером, вона знову стане гострою
поради Господині | Переглядів: 729 | Дата: 02.09.2010 | Коментарі (0)

Якщо надрізаний кінець ковбаси змастити жиром або яєчним білком - ковбаса не засохне.
поради Господині | Переглядів: 734 | Дата: 02.09.2010 | Коментарі (0)

1-20 21-37
Пошук

Друзі сайту
  Афоризми, смс, прикмети

Найкращі аватари

Найкращі Українські смс


Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Интернет библиотека Книжка.info