Категорії розділу
поради Господині
[38]
Городникам
[6]
садіння, вирощування, догляд, збирання урожаю та інша корисна інформація при роботі на грядці та городі
По дому
[6]
поради по дому, господарству
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
У категорії оголошень: 37 Показано оголошень: 21-37
Сторінки: « 1 2
Сортувати по:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
При вариві розсипчастих каш на воді крупу засипають у вже підсолену киплячу воду.
Клітковина і пектин, що містяться в овочах підсилюють перистальтику кишечника, сприяють виділенню шлункового соку.
Якщо Ви вирішили випекти пиріг з ягодами, не кладіть в начинку цукор. Зробіть тісто солодшим, а готовий пиріг посипте цукровою пудрою.
Після очищення і нарізання цибулі, часнику, оброблення оселедця натріть руки сіллю, а потім вимийте. Неприємний запах зникне.
Білок краще збивається, якщо додати в нього декілька крапель холодної води і щіпку солі.
Шкіра рук стане білою, якщо натерти її теплим картопляним пюре, приготовленим на молоці.
Щоб смажене м'ясо вийшло дійсно смачним і не втратило своєї поживності, не соліть його задовго до теплової обробки.
Відбивні і шніцелі виходять м'якшими, якщо за пару годин до смаження їх змастити сумішшю оцту та рослинної олії.
Щоб легко нарізати красиві тонкі шматочки свіжого хліба, потрібно нагріти ніж на печі або опустити його на пару хвилин в окріп.
Петрушка, кріп, м'ята зберігаються свіжими протягом декількох днів навіть у найбільшу спеку, якщо їх зберігати в щільно закритому, повністю сухому посуді. Але простежте, щоб зелень теж була сухою.
Щоб м'ясо було соковитим, не пригоряло та не висихало, поставте в духовку, де воно смажиться, бляшану банку з водою.
Щоб зберегти корисні речовини та вітаміни під час готування їжі, то при готуванні помішуйте їжу лише дерев'яною ложкою.
Щоб повернути зелені свіжість, потрібно покласти її на годину в холодну воду, до якої додана столова ложка оцту.
Склянки стануть прозорими, якщо помити їх у холодній підсоленй воді.
Щоб зняти накип із стінок каструлі, можна прокип'ятити в ній воду з кратопляними лушпайками
Якщо затуплену тертку трішки потерти наждачним папером, вона знову стане гострою
Якщо надрізаний кінець ковбаси змастити жиром або яєчним білком - ковбаса не засохне.